{ "type": "mediaitem", "identifier": "mediaitem_634800", "subtype": "wmammodularcontent_gkn_news", "title": "Symposium ‘Transitie naar een duurzaam voedselsysteem’", "navtitle": "", "url": "/nl/coegroen/uitgelicht/symposium-transitie-naar-een-duurzaam-voedselsysteem.htm", "language": "nl_NL", "metadata" : { "id": 634800, "identifier": "mediaitem_634800", "contenttype": "wmammodularcontent_gkn_news", "contenttype_title": "contenttype_wmammodularcontent_gkn_news", "url": "/nl/coegroen/uitgelicht/symposium-transitie-naar-een-duurzaam-voedselsysteem.htm", "title": "Symposium ‘Transitie naar een duurzaam voedselsysteem’", "lead": "Op maandag 23 mei 2022 vindt van 10.00 tot 16.30u het eerste symposium plaats vanuit het NWA onderzoeksprogramma ‘Transitie naar een duurzaam voedselsysteem’.", "leadimage": { "source": "https://api.groenkennisnet.nl/upload_mm/5/f/f/618722_fullimage_print%20version%20300%20dpi-shutterstock_273948848_soja_veld.jpg", "width": 1655, "height": 1080, "focuspoint-x": -1, "focuspoint-y": -1, "alternative_text": "Veld soja bonen", "photographer": "Oticki", "photographer_hyperlink": "https://www.shutterstock.com/nl/g/oticki", "photo_license": "", "photo_license_hyperlink": "", "source_info": "Shutterstock", "source_info_hyperlink": "https://www.shutterstock.com/nl/image-photo/green-soybean-plants-273948848", "keywords": [ "eiwit soya veld boon groente veld", "soja eiwittransitie" ] }, "publication_date": "2022-02-17T16:27+02:00", "lastmodified_date": "2022-08-26T22:22+02:00", "expiration_date": "", "tags": [ "Nieuws", "Dutch", "gkn_coe_groen" ], "copyright": "", "external_id": "", "item_metadata": { "contentsubtype": "Nieuws", "theme": ["gkn_coe_groen"], "related_dossier": [], "keywords": [], "gkn_organization": { "title": "CoE Groen", "url": "/nl/groenkennisnet/nieuwsitem/coe-groen-1.htm" }, "author": { "title": "Redactie CoE Groen", "url": "/nl/groenkennisnet/nieuwsitem/redactie-coe-groen.htm" }, "link_extra_image": "", "subject_abstract": "Duurzaam voedselsysteem", "target_audience_abstract": "", "region_abstract": "", "jumplinktext": "" } }, "contents": [ { "area": "main", "title": "Main", "elements": [ { "type": "text", "html": "

U bent van harte uitgenodigd om dit symposium bij te wonen georganiseerd vanuit het NWA onderzoeksprogramma ‘Transitie naar een duurzaam voedselsysteem’. Het symposium vindt plaats bij Hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee en is voorafgaand aan het NWO-congres Life2022, waar u zich apart voor kunt aanmelden.<\/p>

Blokkeer deze dag dus in uw agenda zodat u dit interactief symposium kunt bijwonen. U kunt eerste bevindingen en parallelle sessies verwachten. We zullen het ook hebben over het belang van de betrokkenheid van verschillende partijen en kijken er naar uit om vanuit verschillende invalshoeken live input te ontvangen op het onderzoek. <\/p>

De officiële uitnodiging met het programma en de aanmeldlink volgt binnenkort!<\/p>

Heel graag tot ziens bij het symposium op 23 mei,<\/p>

Frederike Praasterink<\/em><\/p>

Penvoerder NWA-project ‘Transitie naar een duurzaam voedselsysteem’, Lector Future Food Systems HAS Hogeschool<\/p>

Mirjam van het Groenewoud<\/em><\/p>

Coördinator NWA-programma ‘Transitie naar een duurzaam voedselsysteem’, Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO)<\/p>" } ] }, { "area": "sources", "title": "Bronnen", "elements": [ ] }, { "area": "related", "title": "Gerelateerd", "elements": [ ] }, { "area": "content3", "title": "Overig", "elements": [ ] } ] }